Известие
Collapse
No announcement yet.
Клуб "Картер" - само за ТвинСпаркове :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение6 litra на земята си изтекоха
155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Аз още не съм чупил картер,но като гледам моя колко го е чупил стария собственик направо лошо ми става.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеАз вече свикнах и ползвам отстъпка при заварчикаAlfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.
Comment
-
Гнусна мръсна поредна дупка!
Хайдееееее вече и аз съм Почетен "Члиен" на клубаднес преди Военно-медицинска академия идвайки от към центъра на кръстовището с паветата изхлопа нещо... и след малко като спрях и една локва
та Честит Сбор Да им Е*А Май***а
на хубавите ни пътища... Добре че маслото беше за смяна
та това е само оня с Q3-та по магистрала ме е прокълна за гонката, за която му се прииска да беше нешо друго ама не е алфа за 2000 лв, която го натиска да отваря пътя
Та колеги пазете се и ще продължаваме да си караме ниските красиви Коли
Поздрави!sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment
-
Здравейте колеги,петък 13 (вчера) ми донесе спукан картер.Та в тоя ред на мисли искам да попитам следното- колата ми е 147-2.0 16 демек сф3 мотор мога ли да му сложа картер от 156 1.8 16 сф2.Ако в темата някъде е споменато моля да ме извините,че не съм я прегледал цялата но ми е непосилно от телефона.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
Comment